30. marraskuuta 2015

VIIMEISIÄ AJATUKSIA

Mediakurssin arviointipäivä

Mediakurssilla olemme oppineet tarkastelemaan eri median kanavia uusin silmin ja julkaisemaan rohkeasti omaa tekstiä. Vierailuista saimme paljon uutta tietoa media-aloista ja siitä mitä tapahtuu seinien takana. On ollut mukavaa, että on saanut uuden julkaisukanavan omille ajatuksille. 

Vierailuista on ollut erityisen paljon hyötyä, varsinkin kun haluaisi rakentaa omaa uraa media-alalla. 
Näimme monia eri ammatteja mediaan liittyen ja tietoa alan ammattilaisilta, millaista on työskennellä media-alallla.
     
Erityisesti olemme ylpeitä julkaistusta jutustamme, joka kertoi ruokalistasta. Juttu julkaistiin Riihimäen verkkojulkaisussa ja siinä saimme tuoda omat ajatuksemme muidenkin, kuin oppilaiden luettavaksi.  Myös vlogin tekeminen oli ongelmista huolimatta hauska kokemus ja voisimme joskus vielä kokeilla sitä uudestaan. 

Blogin kirjoittaminen parin kanssa oli mielestämme helpompaa, kuin se, että olisimme kirjoittaneet omia blogeja. Meillä on samanlaisia ajatuksia, joten yhteistä blogia oli helppo kirjoittaa. Toiselta pystyy kysymään vinkkiä kirjoittamiseen ja parin ansiosta asioita tulee katsottua toisestakin näkökulmasta.

Emme tiedä vielä blogin jatkosta. Ehkä jatkamme sitä ajatusten julkaisukanavana tai postailemme arkipäiväsiä juttuja omista elämistämme. Lukijoita olisi kiva saada lisää ja ne toisivat motivaatiota blogin jatkamiselle.  Onneksi valitsimme kurssin, sillä olemme saaneet kokea paljon uutta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti